Användarvillkor

Music With Erik strävar efter att göra denna plattform så enkel och säker som möjligt. Nedan finner du information kring de användarvillkor som rör köp och bruk av denna tjänst.


Vill du istället veta mer om hur Music With Erik hanterar din persondata så finner du detta i vår integritetspolicy


För att få ha tillgång till denna kursportal är du tvungen att följa dess användarvillkor.


Har du frågor kring användarvillkoren? Skicka i så fall ett mail till contact@musicwitherik.com


Materialet som förekommer på denna kursplattform är skyddat av upphovsrättslagstiftning och då har inte rätt att dela eller använda materialet vidare utan tillstånd från Musikskafferiet. Detta gäller såväl videos som text och bildinnehåll.


Ditt inlogg är personligt och du har inte rätt att dela ditt inlogg med andra personer. Vill du köpa tillgång till en kollega, vän eller partner ska alla parter ha sitt eget inlogg. Detta är dessutom en säkerhet för er kunder, då det minskar risken för att era uppgifter ska hamna spridas vidare. Vill du ge bort kurstillgång som en gåva kan du göra detta.


Du har inte tillåtelse att modifiera och plagiera materialet på den här hemsidan.


Music With Erik kan inte garantera att du finner materialet och tjänster på webbplatsen som användbara. Music With Erik kan heller inte garantera att materialet lever upp till dina förväntningar, eller att företagets vision med att utveckla ditt musikerskap kommer att fullföljas. Oavsett, är det av största intresse för Musikskafferiet att presentera material och tjänster av hög kvalitet. Därför rekommenderas det att du kontaktar oss ifall du har frågor och synpunkter rörande innehållet.


Om du säger upp ditt abonnemang kommer du att ha tillgång fram till nästa betalperiod.


Enligt svensk lag har du alltid 14 dagars ångerrätt på köp av internetbaserade tjänster och produkter. Detta innebär att du när som helst under abonnemangsperioden har rätt att avsluta ditt medlemskap. Om betalning dragits inom 14 dagar får du pengarna tillbaks på senaste dragningen. Har betalning dragits för mer än 14 dagar har du inte rätt att få pengarna tillbaka.


Ångerrätten gäller enbart för privatpersoner och ej för företag.


Om du utnyttjar din ångerrätt kommer du att förlora tillgång till kursportalen.


Musikskafferiet accepterar betalning våra tredjehandsparter Stripe och Paypal. Dessa betalsystem är helt automatiserade och 100 % säkra, då alla transaktioner är krypterade via SSL-teknik (Secure Sockets Layer).


Om du saknar täckning på det kort som du angett för betalning, så kommer du att bli informerad. Om betalning uteblir, kommer du att få en faktura skickad till din mail.


Kortköp är avgiftsfria. I händelse av att det saknas täckning för det avtalade beloppet och betalning därmed uteblir, kommer det utestående beloppet att skickas vidare till faktura och inkasso.


Är du under 18 år så behöver du målsmans tillåtelse för att använda denna tjänst. Detta beror på att tjänsten är en betaltjänst. Innehållet i sig är barnvänligt. Samtidigt ska det understrykas att utlärningsmetoden och materialet som lärs ut lämpar sig bättre för vuxna än för barn, som är mer beroende av en närvarande part under läroprocessen.


Music With Erik bygger inte på annonser och vi ogillar själva när annonser påverkar känslan inför användandet negativt. I vissa fall har vi dock valt att använda oss av affiliate-länkar. Vi kommer enbart att använda länkar till produkter vi själv gillar, och som dessutom är relevanta för det material vi själva tillhandahåller. Du kan därför vara trygg med att dom få annonser som kan förekomma är noga utvalda och att dom helt enkelt passar bra ihop till resten av materialet.