• Vad kostar Music With Erik Online?

  I nuläget har vi separata priser per kurs. Priset på en specifik kurs avgörs av omfattningen, innehållet och storleken på kursen.

 • Vad ingår i priset? Vad betalar jag för?

  Du betalar för obegränsad tillgång till den kurs du valt att köpa, vilket innefattar videolektioner, sammanfattningar och supportmöjlighet.

 • Hur länge har jag tillgång till kursen?

  Tillgången är i nuläget inte tidsbegränsat, utan du fortsätter ha tillgång till den kurs du köpt.

 • Jag har förlorat mina inloggningsuppgifter. Vad gör jag nu?

  Maila oss, så går vi in i vårat system och letar fram uppgifterna eller ger dig ett nytt ID

 • Var hittar jag stödmaterialet till videolektionerna?

  Det hittar på samma sida som den aktuella videolektionen. Scrolla bara längre ner på sidan, så hittar du alla lektionsfiler under lektionsbeskrivningen.

 • Går det att köpa personliga lektioner via exempelvis Skype?

  Det går bra att köpa lektioner via Skype, Zoom, Face Time eller annan plattform för videosamtal. Notera dock att möjligheten avgörs utifrån lärarens tillgång och möjligheter. För att lektionerna ska fungera bra rekommenderas också att du har så bra uppkoppling som möjligt. En av utmaningarna med den här typen av lektioner är att fördröjningar i bild och ljud kan uppstå om uppkopplingen inte riktigt räcker till, vilket kommer påverka vad du får ut av lektionen.

 • Hur omfattande/långa är lektionerna?

  Längden varierar. Men vår standardprincip är att dom flesta lektionerna ska vara runt 5 min. Du ska känna att en enskild lektion ger dig något konkret och specifikt och att det inte blir för långrandigt eller utdraget. Vi vet att många har tidsbrist. samt att korta format oftast är skönare för koncentrationen. Vissa lektioner är dock svårt att hålla för korta, men i princip inga lektioner är längre än 15 minuter.

 • Kan man verkligen lära sig musik via onlinekurser?

  Självklart, men innehållet är också anpassat efter vad som fungerar för onlineundervisning. Det är självklart så att vissa moment kräver en närvarande pedagog. Om Erik exempelvis ska lära ut en mycket svår pianoteknik där det finns risk att eleven skadar sig om denna gör fel, då är det ett exempel på något som inte fungerar särskilt bra att lära sig över internet, och därför också något vi inte kommer lära ut inom våra onlinekurser. Däremot finns det mycket som fungerar jättebra att lära sig över webben. Det är till och med en fördel i många fall, eftersom du kan ta saker i ditt eget tempo, på ditt sätt och så många gånger du vill, när du vill! Men allra bäst är ju förstås att blanda. En närvarande pedagog som kan ge direkt feedback, blandat med egen tid i eget tempo.

 • Kan jag betala med mitt företag?

  Vill du låta ditt företag betala kostnaden och redovisa denna som en fortbildning är du givetvis fri att göra detta. Vi kommer även att specificera momsen på ditt köpkvitto så att du kan kvitta denna. Behöver du ha en faktura eller ett mer utförligt kvitto, så kontaktar du bara oss efter ditt köp så ordnar vi det.